Nakon 11 godina let Sarajevo - London

Bez autora
Aug 25 2019

Kompanija FlyBosnia će 19. septembra uvesti tri leta sedmično, utorkom, subotom i nedjeljom, iz Sarajeva za londonski aerodrom Luton. To će biti nastavak operacija između dva grada nakon jedanaestogodišnje pauze. Avio-kompanija je danas stavila u prodaju karte za ovu rutu. London će biti prvi redovni let iz Sarajeva za Evropu kompanije FlyBosnia. Očekuje se da će ga pratiti uvođenje letova za Pariz i Rim. Održao sam produktivan sastanak sa generalnim direktorom kompanije FlyBosnia, Tarikom Bilalbegovićem. Razgovarali smo o ponovnom uspostavljanju letova između Sarajeva i Ujedinjenog Kraljevstva. To će biti dobro za turizam, poslovanje i jačanje veza između naših naroda, rekao je ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini, Matt Field.

Nakon 11 godina let Sarajevo - LondonKompanija FlyBosnia će 19. septembra uvesti tri leta sedmično, utorkom, subotom i nedjeljom, iz Sarajeva za londonski aerodrom Luton. To će biti nastavak operacija između dva grada nakon jedanaestogodišnje pauze.

Avio-kompanija je danas stavila u prodaju karte za ovu rutu.

London će biti prvi redovni let iz Sarajeva za Evropu kompanije FlyBosnia. Očekuje se da će ga pratiti uvođenje letova za Pariz i Rim.

“Održao sam produktivan sastanak sa generalnim direktorom kompanije FlyBosnia, Tarikom Bilalbegovićem. Razgovarali smo o ponovnom uspostavljanju letova između Sarajeva i Ujedinjenog Kraljevstva. To će biti dobro za turizam, poslovanje i jačanje veza između naših naroda”, rekao je ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini, Matt Field, piše Ex-Yu Aviation News.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik