Pevec otkupio objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu

Bez autora
Aug 19 2019

Trgovački lanac Pevec otkupio je objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu od nizozemskog fonda WPC Agro II te najavio otvaranje svog novog suvremenog centra na toj lokaciji. Kako se navodi u priopćenju, objekt je trenutno u fazi preuzimanja, a njegovo službeno otvorenje očekuje se krajem ove godine. Vrijednost te investicije iznosi 25 milijuna kuna, doznaje se iz Peveca. Nakon našeg novog prodajnog centra u Vukovaru kojeg uskoro otvaramo, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar će imati bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5.035 četvornih metara.

Pevec otkupio objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom BroduTrgovački lanac Pevec otkupio je objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu od nizozemskog fonda WPC Agro II te najavio otvaranje svog novog suvremenog centra na toj lokaciji.

Kako se navodi u priopćenju objavljenom u ponedjeljak, objekt je trenutno u fazi preuzimanja, a njegovo službeno otvorenje očekuje se krajem ove godine. Vrijednost te investicije iznosi 25 milijuna kuna, doznaje se iz Peveca.

"Nakon našeg novog prodajnog centra u Vukovaru kojeg uskoro otvaramo, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar će imati bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5.035 četvornih metara. Želim istaknuti kako je ovo još jedan mali korak u našoj dugoročnoj strategiji, gdje želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15.000 stanovnika", izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Svi zaposlenici koji trenutno rade u starom Pevec centru u Slavonskom Brodu bit će preseljeni u novi centar, a planirano je i zapošljavanje novih djelatnika, navodi se.

Pevec planira i gradnju dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik