Potpisani ugovori za izgradnju pristupnih cesta Pelješkom mostu

Bez autora
Oct 09 2019

Predstavnici Hrvatskih cesta te tvrtki Strabag i Avax potpisali su u srijedu u 12 sati u Banskim dvorima ugovore za izgradnju pristupnih cesta mostu Pelješac i izgradnju stonske obilaznice, a potpisivanju su nazočili premijer Andrej Plenković, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić i direktor Strabaga Veljko Nižetić. Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković je izjavio kako ne očejuje veće probleme u izgradnji pristupnih cesta. Radi se o velikim dionicama sa složenim objektima, ali ne očekujem veće probleme. Nema više frustracija i žalbi. Ne očekuje kako će biti tužbi koje be išle na Upravni sud. Na konju smo što se tiče pristupnih cesta, rekao je Butković. Dodao je i kako očekuje da Pelješki most kojeg gradi kineska tvrtka neće biti puno prije gotov nego pristupne ceste.

Potpisani ugovori za izgradnju pristupnih cesta Pelješkom mostuPredstavnici Hrvatskih cesta te tvrtki Strabag i Avax potpisali su u srijedu u 12 sati u Banskim dvorima ugovore za izgradnju pristupnih cesta mostu Pelješac i izgradnju stonske obilaznice, a potpisivanju su nazočili premijer Andrej Plenković, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić i direktor Strabaga Veljko Nižetić.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković je izjavio kako ne očejuje veće probleme u izgradnji pristupnih cesta.

- Radi se o velikim dionicama sa složenim objektima, ali ne očekujem veće probleme. Nema više frustracija i žalbi. Ne očekuje kako će biti tužbi koje be išle na Upravni sud. Na konju smo što se tiče pristupnih cesta, rekao je Butković.

Dodao je i kako očekuje da Pelješki most kojeg gradi kineska tvrtka neće biti puno prije gotov nego pristupne ceste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik