Prodaje se banjski kompleks Žubor, cena 1,8 miliona evra

Bez autora
Apr 21 2019

Direkcija za imovinu i Fond za penzijsko i invalidskog osiguranjeponudili su na prodaju banjski kompleks "Žubor" u Kuršumlijskoj banji. Početna cena je 1,8 miliona evra. Kompleks "Žubor" obuhvata hotel na devet spratova, čija je površina 16.200 kvadratnih metara, dve zgrade ugostiteljstva od ukupno 1.700 metara kvadratnih, restoran "Prepolac", vilu "Milica", bazen, niz manjih objekata, kao i plac čija je površina 95.900 metara kvadratnih, a predmet prodaje nije objekat u kome je izvor geotermalne vode.

Prodaje se banjski kompleks Žubor, cena 1,8 miliona evraDirekcija za imovinu i Fond za penzijsko i invalidskog osiguranje (RFZO) ponudili su na prodaju banjski kompleks "Žubor" u Kuršumlijskoj banji. Početna cena je 1,8 miliona evra.

Kompleks "Žubor" obuhvata hotel na devet spratova, čija je površina 16.200 kvadratnih metara, dve zgrade ugostiteljstva od ukupno 1.700 metara kvadratnih, restoran "Prepolac", vilu "Milica", bazen, niz manjih objekata, kao i plac čija je površina 95.900 metara kvadratnih, a predmet prodaje nije objekat u kome je izvor geotermalne vode.

Banjski kompleks se prodaje "u viđenom stanju" bez prava naknadne reklamacija, a ponude se mogu dostaviti do 20. maja, s tim da suvlasnici, Republika Srbija i RFZO, imaju pravo preče kupovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik