Šest ponuda za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-Ljubovija

Bez autora
Mar 28 2019

U Upravu za indirektno oporezivanje BiH stiglo je šest ponuda za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-Ljubovija, čija je procijenjena vrijednost 12,3 miliona KM bez PDV-a. Tender za izgradnju graničnog prelaza raspisan je u januaru, a nadležna komisija počela je da analizira dostavljene ponude. Ne možemo precizirati kada će posao biti završen, jer je riječ o obimnoj dokumentaciji. Kada bude izabran najpovoljniji ponuđač i prođu sve predviđene procedure, biće zaključen ugovor, naveli su u UIO BiH i dodali da u budžetu imaju 14,5 miliona KM za ovaj projekat. Izgradnja mosta "Bratoljub", koji povezuje Bratunac i Ljuboviju, trajala je od 2015. do 2017. godine.

Šest ponuda za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-LjubovijaU Upravu za indirektno oporezivanje (UIO) BiH stiglo je šest ponuda za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-Ljubovija, čija je procijenjena vrijednost 12,3 miliona KM bez PDV-a.

Tender za izgradnju graničnog prelaza raspisan je u januaru, a nadležna komisija počela je da analizira dostavljene ponude, piše "Glas Srpske".

"Ne možemo precizirati kada će posao biti završen, jer je riječ o obimnoj dokumentaciji. Kada bude izabran najpovoljniji ponuđač i prođu sve predviđene procedure, biće zaključen ugovor", naveli su u UIO BiH i dodali da u budžetu imaju 14,5 miliona KM za ovaj projekat.

Izgradnja mosta "Bratoljub", koji povezuje Bratunac i Ljuboviju, trajala je od 2015. do 2017. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik