Srpska poljomehanizacija tražena na sajmu u Hanoveru

Bez autora
Nov 19 2019

Na nedavno održanom Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije „AGRITECHNICA 2019“ u Hanoveru, kompanije iz Srbije imale su veoma zapažen nastup – održano je skoro 500 sastanka sa potencijalnim partnerima, dogovoreni su izvozni poslovi vredni oko milion evra, a već prvih dana sajma tri izlagača su prodala četiri mašine. Najviše zainteresovanih partnera je iz Rusije, Nemačke, Italije, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva, ali i iz afričkih zemalja. Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizovale su nastup domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije „AGRITECHNICA 2019“ koji je održan u Hanoveru od 10. do 16. novembra sa ciljem podrške i promocije domaćih izvoznika u ovoj branši i jačanja internacionalizacije srpske privrede.

Srpska poljomehanizacija tražena na sajmu u HanoveruNa nedavno održanom Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije „AGRITECHNICA 2019“ u Hanoveru, kompanije iz Srbije imale su veoma zapažen nastup – održano je skoro 500 sastanka sa potencijalnim partnerima, dogovoreni su izvozni poslovi vredni oko milion evra, a već prvih dana sajma tri izlagača su prodala četiri mašine.

Najviše zainteresovanih partnera je iz Rusije, Nemačke, Italije, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva, ali i iz afričkih zemalja.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizovale su nastup domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije „AGRITECHNICA 2019“ koji je održan u Hanoveru od 10. do 16. novembra sa ciljem podrške i promocije domaćih izvoznika u ovoj branši i jačanja internacionalizacije srpske privrede. 

Na nacionalnom štandu Srbije predstavile su se kompanije: AGRIA, Subotica, AGRO KULA, Vršac, AGROMERKUR, Ada, BERKO, Mol, DAL DEGAN, Aleksandrovac, METALPROFIL, Ada, PERFOM, Požega PETOLETKA, Trstenik i PLA-MET, Zrenjanin.

Inovativna tehnologija, kvalitet i konstantna edukacija proizvođača jesu prednosti po kojima se izdvajaju srpski proizvođači u ovoj oblasti.

„AGRITECHNICA“ je najveći međunarodni sajam u oblasti poljoprivredne mehanizacije, traktora i delova. Takođe predstavlja jedan od najznačajnijih sajmova za proizvođače poljoprivredne mehanizacije u svetu, a održava se svake druge godine u Hanoveru.

Ove godine na sajmu je izlagalo više od 2.900 kompanija iz 52 zemlje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik