U Novom Sadu će se graditi tri mosta i rekonstruisati stadion

Bez autora
Aug 19 2019

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da će Novi Sad iz novog investicionog plana dobiti 127 miliona evra. On najavljuje da se planira izgradnja tri mosta, kao i rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i Spensa. Vučević je rekao da će biti nastavljena gradnja vodovodne i kanalizacione mreže u delovima grada u kojima nedostaje zbog, navodi, neulaganja i neplanskog širenja prethodnih decenija.Planirana je, kaže, i izgradnja centralnog prečistača otpadnih voda po najvišim evropskim standardima i dalje obnavljanje putne infrastrukture Pripremamo projekte izgradnje mosta koji bi spojio bulevar Evrope sa sremskom stranom, dva pešačko-biciklistička mosta, izgradnju podzemnih garaža, rekonstrukciju stadiona 'Karađorđe' i Spensa.

U Novom Sadu će se graditi tri mosta i rekonstruisati stadionGradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da će Novi Sad iz novog investicionog plana dobiti 127 miliona evra. On najavljuje da se planira izgradnja tri mosta, kao i rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i Spensa, prenosi portal NS info.

Vučević je rekao da će biti nastavljena gradnja vodovodne i kanalizacione mreže u delovima grada u kojima nedostaje zbog, navodi, neulaganja i neplanskog širenja prethodnih decenija.Planirana je, kaže, i izgradnja centralnog prečistača otpadnih voda po najvišim evropskim standardima i dalje obnavljanje putne infrastrukture.

"Pripremamo projekte izgradnje mosta koji bi spojio bulevar Evrope sa sremskom stranom, dva pešačko-biciklistička mosta, izgradnju podzemnih garaža, rekonstrukciju stadiona 'Karađorđe' i Spensa", rekao je Vučević.

Naveo je da se završavaju i pristupne saobraćajnice oko novog Žeželjevog mosta, preko kojeg će prelaziti brza pruga Beograd-Budimpešta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik