Vault stiže u Hrvatsku

Bez autora
May 15 2019

Britanska mobilna banka Vault, pokrenuta prije dvije godine, širi se na hrvatsko tržište. Banka iza koje stoji jedan od najvećih međunarodnih financijskih savjetnika, DeVere Group, dio je nove poslovne strategije kojom ta kompanija želi postati fintech "igrač". Vault nudi slične usluge kao Revolut ili N26, ali tvrdi da bankovni račun kod njih nije ograničen samo na EU, već je globalan. Dimitris Litsikakis, direktor globalnog fintech poslovanja DeVere, koji je prethodnih godinu dana vodio poslovanje Revoluta u Grčkoj, Cipru i Malti, kaže da se svatko u Hrvatskoj može prijaviti na aplikaciju, dobiti bankovni račun, karticu, pa i otvoriti račun za svoju djecu i tako ih učiti financijskoj pismenosti.

Vault stiže u HrvatskuBritanska mobilna banka Vault, pokrenuta prije dvije godine, širi se na hrvatsko tržište. Banka iza koje stoji jedan od najvećih međunarodnih financijskih savjetnika, DeVere Group, dio je nove poslovne strategije kojom ta kompanija želi postati fintech "igrač".

Vault nudi slične usluge kao Revolut ili N26, ali tvrdi da bankovni račun kod njih nije ograničen samo na EU, već je globalan.

Dimitris Litsikakis, direktor globalnog fintech poslovanja DeVere, koji je prethodnih godinu dana vodio poslovanje Revoluta u Grčkoj, Cipru i Malti, kaže da se svatko u Hrvatskoj može prijaviti na aplikaciju, dobiti bankovni račun, karticu, pa i otvoriti račun za svoju djecu i tako ih učiti financijskoj pismenosti.

"U retail bankarstvo smo ušli da bi proširili bazu potencijalnih klijenata za usluge financijskog savjetovanja, ali i da bi pokazali bankama, trgovcima i drugim kompanijama da im možemo ponuditi bankovne i ine usluge kroz pretplatu, kao što Salesforce nudi CRM", kaže Litsikakis.

DeVere već ima korisnike usluge financijskog savjetovanja u Hrvatskoj. Grupa je osnovana 2002. i upravlja s deset milijardi dolara kapitala za 80.000 klijenata u više od sto država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik