DTD Ribarstvo dobitnik godišnje nagrade PKS

Bez autora
Dec 22 2011

Kompaniji DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka pripala je godišnja nagrada Privredne komore Srbije (PKS) za 2011. godinu. Ovo privredno društvo je odlukom Komisije za nagrade PKS, nagrađeno za postignute rezultate u privređivanju i za doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije. Na svečanosti povodom dodele prestižnih priznanja, predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, uručio je plaketu Mirjani Srijemac, direktorici DTD Ribarstva. Ovo priznanje za njih predstavlja izazov da i u budućnosti svojim radom potvrđuju visoko postavljene standarde, ali je i potvrda opredeljenja kompanije da dosledno prati najsavremenije trendove kada je o ovoj grani privrede reč. Od privatizacije DTD Ribarstva do danas, u proteklih pet godina, u izgradnju novih proizvodnih pogona, smeštajnih kapaciteta, opremu za proizvodnju i preradu ribe, proizvodnju riblje hrane, poljoprivrednu mehanizaciju, kao i u rekonstrukciju i osavremenjivanje proizvodnje i prateće infrastrukture, uloženo je više od 50 miliona evra.

DTD Ribarstvo dobitnik godišnje nagrade PKSKompaniji DTD Ribarstvo iz Bačkog Jarka pripala je godišnja nagrada Privredne komore Srbije (PKS) za 2011. godinu.

Ovo privredno društvo je odlukom Komisije za nagrade PKS, nagrađeno za postignute rezultate u privređivanju i za doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije. Na svečanosti povodom dodele prestižnih priznanja, predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, uručio je plaketu Mirjani Srijemac, direktorici DTD Ribarstva.

Kako je istakla Mirjana Srijemac, direktorica DTD Ribarstba, ovo priznanje za njih predstavlja izazov da i u budućnosti svojim radom potvrđuju visoko postavljene standarde, ali je i potvrda opredeljenja kompanije da dosledno prati najsavremenije trendove kada je o ovoj grani privrede reč. Od privatizacije DTD Ribarstva do danas, u proteklih pet godina, u izgradnju novih proizvodnih pogona, smeštajnih kapaciteta, opremu za proizvodnju i preradu ribe, proizvodnju riblje hrane, poljoprivrednu mehanizaciju, kao i u rekonstrukciju i osavremenjivanje proizvodnje i prateće infrastrukture, uloženo je više od 50 miliona evra. Danas je DTD Ribarstvo regionalni lider u oblasti ribarstva na području bivše SFRJ sa ukupnim godišnjim prihodom od 15 miliona evra. Sa pozicije tržišnog lidera, i ove godine su nastavili sa tradicijom investiranja u proizvodne pogone i opremu, kao i sa plasmanom novih proizvoda na tržište, naglašava Mirjana Srijemac.

PKS dodelom ovih godišnjih nagrada nastoji da istakne privredna društva i pojedince, koji su dobrim rezultatima i radom obeležili godinu za koju se nagrada dodeljuje. Među nagrađenima ove godine su i JKP “Parking servis“ Novi Sad, “Jaffa“ Crvenka, “Žito Banat“ Vršac, “Frikom“ Beograd i drugi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik