Kompanija “Ringier Axel Springer” dobitnik nagrade PKS

Bez autora
Dec 22 2011

Privredna komora Srbije dodelila je danas privrednim društvima i pojedincima godišnje nagrade za doprinos razvoju i unapređenju privrede, a među laureatima je i kompanija “Ringier Axel Springer”. Ovogodišnji laureati su, između ostalih, i kompanija “Jafa” iz Crvenke, mlekara “Šabac”, “Frikom”, “Žito Banat” iz Vršca, "Ktitor" iz Beograda, Jasmil" iz Arilja, hotel "Vila breg" iz Vršca, "Amiga" iz Kraljeva i "Bane komerc" iz Leskovca. Među pojedincima koji su dobili plaketu sa diplomom i novčanu nagradu su Dragoljub Vukadinović, predsednik kompanije “Metalac” iz Gornjeg Milanovca, Jovan Davidović, generalni direktor “Krušika” iz Valjeva, Miroslav Bogićević, vlasnik koncerna “Farmakom MB”, Velin Ilić, generalni direktor "Alfa plam" iz Vranja i Dobrosav Andrić, generalni direktor "Prvi partizan" iz Užica.

Kompanija “Ringier Axel Springer” dobitnik nagrade PKSPrivredna komora Srbije dodelila je danas privrednim društvima i pojedincima godišnje nagrade za doprinos razvoju i unapređenju privrede, a među laureatima je i kompanija “Ringier Axel Springer”.

Ovogodišnji laureati su, između ostalih, i kompanija “Jafa” iz Crvenke, mlekara “Šabac”, “Frikom”, “Žito Banat” iz Vršca, "Ktitor" iz Beograda, Jasmil" iz Arilja, hotel "Vila breg" iz Vršca, "Amiga" iz Kraljeva i "Bane komerc" iz Leskovca.

Među pojedincima koji su dobili plaketu sa diplomom i novčanu nagradu su Dragoljub Vukadinović, predsednik kompanije “Metalac” iz Gornjeg Milanovca, Jovan Davidović, generalni direktor “Krušika” iz Valjeva, Miroslav Bogićević, vlasnik koncerna “Farmakom MB”, Velin Ilić, generalni direktor "Alfa plam" iz Vranja i Dobrosav Andrić, generalni direktor "Prvi partizan" iz Užica. 

U obrazloženju za dodelu ovogodišnjih nagrada navodi se da je izdavačko društvo “Ringier Axel Springer”, u okviru koje izlaze "Blic", "Alo", "24 sata", "Nin", "Blic žena", "Puls", kao i brojna onlajn izdanja, "jedno od najvažnijih najtiražnijih i najuticajnijih činilaca na medijskoj sceni Srbije koji već godinama aktivno i stručno prati izveštava o radu privrede i Privredne komore Srbije".

Posebno je značajno, kako se navodi, što se u “Blicu”, “Ninu”, specijalizovanim dodacima i portalu Blic.rs, velika pažnja poklanja privredi i ekonosmkim kretanjima "kako bi se ova problematika jednostavnim i razumljivim jezikom prenela čitaocima".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik