Konkurs za pomoć mladim preduzetnicima

Bez autora
May 17 2012

U okviru programa “Biznis mladih Srbije” raspisan je konkurs za mlade preduzetnike uzrasta do 35 godina koji su najranije 2010. godine registrovali preduzeće/preduzetničku radnju i kojima je potrebna podrška nefinansijskog karaktera – pomoć iskusnih menadžera u vođenju biznisa, kao i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.Konkurs je namenjen preduzetnicima sa teritorije Niša, Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Sremskih Karlovaca, Subotice, Sombora, Kanjiže, Kraljeva, Čačka, Gornjeg Milanovca, Raške i Vrnjačke Banje.

Konkurs za pomoć mladim preduzetnicimaU okviru programa “Biznis mladih Srbije” raspisan je konkurs za mlade preduzetnike uzrasta do 35 godina koji su najranije 2010. godine registrovali preduzeće/preduzetničku radnju i kojima je potrebna podrška nefinansijskog karaktera – pomoć iskusnih menadžera u vođenju biznisa, kao i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.

Konkurs je namenjen preduzetnicima sa teritorije Niša, Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Sremskih Karlovaca, Subotice, Sombora, Kanjiže, Kraljeva, Čačka, Gornjeg Milanovca, Raške i Vrnjačke Banje.

Osamdeset mladih preduzetnika koji budu odabrani da učestvuju u programu imaće priliku da razvijaju svoje poslovanje uz rad sa biznis mentorima tokom minimum godinu dana, a biće im omogućene i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.

Prednost prilikom selekcije imaće korisnici subvencija za samozapošljavanje Nacionalne službe za zapošljavanje, inovativni biznisi, delatnosti koje imaju potencijal razvoja, kao i preduzetnici koji u narednih godinu dana planiraju zapošljavanje novih radnika uzrasta do 30 godina.

Popunjeni prijavni formular poslati elektronskim putem, s naznakom “Prijava za biznis mentorstvo”, na odgovarajuću e-mail adresu:

ili poštom na adresu:
SMart kolektiv
Alekse Nenadovića 34
11000 Beograd.

Konkurs je otvoren do 20. maja 2012. godine.

Od trenutka prijema u program do početka rada sa mentorom i poziva na obuke može proći do dva meseca. Mentorski rad sa mladim preduzetnicima odvijaće se prema dinamici unapred utvrđenoj između mentora i preduzetnika, a trajaće minimum godinu dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik