Mreža žena u biznisu organizira sajam domaće proizvodnje radi afirmacije ženskog poduzetništva

Bez autora
Jun 26 2012

Mikrokreditna fondacija MI-BOSPO i Mreža žena u biznisu u četvrtak na Trgu ispred BBI Centra u Sarajevu organiziraju sajam domaće proizvodnje radi afirmacije ženskog poduzetništva. Veliki broj članica Mreže žena u biznisu koje dolaze iz Sarajeva, ali i iz različitih dijelova BiH prezentirat će vlastite proizvode, poput originalnih rukotvorina, nakita, modnih dodataka, suvenira i ukrasnih vezova. Ovo je prvi sajam ovakve vrste koji MI-BOSPO Mreža žena u biznisu samostalno organizuje u Sarajevu da bi se prezentirale uspješne priče članica Mreže žena u biznisu. Mreža žena u biznisu, projekt je koji MI-BOSPO provodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj USAID.

Mreža žena u biznisu organizira sajam domaće proizvodnje radi afirmacije ženskog poduzetništvaMikrokreditna fondacija MI-BOSPO i Mreža žena u biznisu u četvrtak na Trgu ispred BBI Centra u Sarajevu organiziraju sajam domaće proizvodnje radi afirmacije ženskog poduzetništva, saopćeno je iz Pres- služba marketing agencije Via Media.

Veliki broj članica Mreže žena u biznisu koje dolaze iz Sarajeva, ali i iz različitih dijelova BiH prezentirat će vlastite proizvode, poput originalnih rukotvorina, nakita, modnih dodataka, suvenira i ukrasnih vezova.
 
Ovo je prvi sajam ovakve vrste koji MI-BOSPO Mreža žena u biznisu samostalno organizuje u Sarajevu da bi se prezentirale uspješne priče članica Mreže žena u biznisu.
 
Mreža žena u biznisu, projekt je koji MI-BOSPO provodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj USAID.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik