Otvoren sajam “INOCOOP 2012” u Zrenjaninu

Bez autora
Aug 30 2012

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Verica Kalanović otvorila je danas u Zrenjaninu Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva “INOCOOP 2012”. Cilj ovog sajma je podsticanje inovacija i preduzetništva kroz razvoj malih i srednjih preduzeća i profitabilne proizvodnje.Posao Vlade je da olakša poslovanje privrednicima, koji treba da se bore da osnivanjem novih firmi i inovativnošću obezbeđuju nova radna mesta, rast izvoza i bolje punjenje budžeta.

Otvoren sajam “INOCOOP 2012” u ZrenjaninuMinistar regionalnog razvoja i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Verica Kalanović otvorila je danas u Zrenjaninu Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva “INOCOOP 2012”.

Cilj ovog sajma je podsticanje inovacija i preduzetništva kroz razvoj malih i srednjih preduzeća i profitabilne proizvodnje.

Kalanović je tom prilikom istakla da je posao Vlade da olakša poslovanje privrednicima, koji treba da se bore da osnivanjem novih firmi i inovativnošću obezbeđuju nova radna mesta, rast izvoza i bolje punjenje budžeta.

Sajam u Zrenjaninu je specifičan, banatski sajam, a privreda Banata ima konkurentne proizvode, ne samo za domaće nego i za inostrano tržište.

Na ovom sajmu, koji će trajati tri dana, predstaviće se 28 privrednih komora iz Srbije i inostranstva i više od 200 izlagača.

“INOCOOP 2012” organizuju Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin, u saradnji sa Turističkim centrom grada Zrenjanina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik