Učešće poslovnih žena na kongresu poduzetnica jadransko-jonskog područja

Bez autora
Oct 24 2011

Privredna komora FBiH i ove godine organizira učešće poslovnih žena na 6. kongresu poduzetnica jadransko-jonskog područja, koji će biti održan 3. i 4. novembra u Splitu, u organizaciji Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora i Hrvatske gospodarske komore. Peti kongres poduzetnica jadransko-jonskog područja održan je u Međugorju 8. i 9. novombra 2010. o temi "Inovacijom do konkurentnosti“, u organizaciji Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora i Privredne komore FBiH, okupivši 120 sudionika. Tema ovogodišnjeg kongresa je "Umrežavanje - jedan od instrumenata uspjeha". Raspravljat će se o aktuelnom stanju i bazi podataka ženskog poduzetništva u pojedinim zemljama te važnosti kreiranja mreže za budući rast i konkurentnost. Kongres se profilirao kao pravo mjesto za povezivanje poduzetnica, razmjenu iskustava u razvoju ženskog poduzetništva među zemljama jadransko-jonskog područja, te sudjelovanje u zajedničkim projektima.

Učešće poslovnih žena na kongresu poduzetnica jadransko-jonskog područjaPrivredna komora FBiH i ove godine organizira učešće poslovnih žena na 6. kongresu poduzetnica jadransko-jonskog područja, koji će biti održan 3. i 4. novembra u Splitu, u organizaciji Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora i Hrvatske gospodarske komore.

Peti kongres poduzetnica jadransko-jonskog područja održan je u Međugorju 8. i 9. novombra 2010. o temi "Inovacijom do konkurentnosti“, u organizaciji Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora i Privredne komore FBiH, okupivši 120 sudionika.

Tema ovogodišnjeg kongresa je "Umrežavanje - jedan od instrumenata uspjeha".

Prema navodima iz Privredne komore FBiH, raspravljat će se o aktuelnom stanju i bazi podataka ženskog poduzetništva u pojedinim zemljama te važnosti kreiranja mreže za budući rast i konkurentnost.

Kongres se profilirao kao pravo mjesto za povezivanje poduzetnica, razmjenu iskustava u razvoju ženskog poduzetništva među zemljama jadransko-jonskog područja, te sudjelovanje u zajedničkim projektima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik