Uručeni sertifikati konsultantima malih i srednjih firmi

Bez autora
Jun 18 2012

Nacionalna agencija za regionalni razvoj Srbije uručila je juče sertifikate prvoj grupi od 22 konsultanta za mala i srednja preduzeća. Za obuku konsultanata Evropska unija je obezbedila tri miliona evra kroz Projekat unapređenja inovativnosti i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća.Sertifikacija je počela u januaru 2012. godine, a obuku su prošli savetnici, konsultanti i treneri koji mogu da rade sa malim i srednjim preduzećima na projektima strateškog poslovnog razvoja od započinjanja poslovanja, preko faze razvoja do rasta i internacionalizacije...

Uručeni sertifikati konsultantima malih i srednjih firmiNacionalna agencija za regionalni razvoj Srbije uručila je juče sertifikate prvoj grupi od 22 konsultanta za mala i srednja preduzeća.

Za obuku konsultanata Evropska unija je obezbedila tri miliona evra kroz Projekat unapređenja inovativnosti i konkurentnosti malih i srednjih preduzeća. Sertifikacija je počela u januaru 2012. godine, a obuku su prošli savetnici, konsultanti i treneri koji mogu da rade sa malim i srednjim preduzećima na projektima strateškog poslovnog razvoja od započinjanja poslovanja, preko faze razvoja do rasta i internacionalizacije.

Na dodeli sertifikata najavljeno je da će NALED napraviti registar poslovnih konsultanata koji će biti dostupan na njenom internet portalu, a biće uveden i proces sertifikacije konsultantskih kompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik