Aukcija za prodaju fabrika sokova i voća i povrća 21. maja

Bez autora
May 04 2010

Aukcija za prodaju fabrike sokova iz Lepenaca i fabrike konzerviranog voća i povrća iz Vladičinog hana biće održana 21. maja. Početna cena za prodaju zemljišta, građevinskih objekata i opreme fabrike sokova iz Lepenaca je 623.000 evra. Kupac je obavezan da zadrži u radni odnos svih 17 zaposlenih radnika. Depozit za učešće na tenderu je 62.000 evra. Kupac može biti domaće i strano pravno i fizičko lice. Početna cena za prodaju fabrike konzerviranog voća i povrća iz Vladičanog hana je 959.000 evra. Na prodaju su građevinski objekti, poljoprivredno zemljište, višegodišnji zasadi voća i povrća i oprema. Depozit za učešće na tenderu je 95.000 evra a kupac može biti domaće i strano fizičko i pravno lice. Obe fabrike posluju o okviru kompanije za preradu voća i povrća "Delišes", čije restukturiranje je počelo je pre šest godina.

Aukcija za prodaju fabrika sokova i voća i povrća 21. majaAukcija za prodaju fabrike sokova iz Lepenaca i fabrike konzerviranog voća i povrća iz Vladičinog hana biće održana 21. maja, saopštila je Agencija za privatizaciju Srbije.

Početna cena za prodaju zemljišta, građevinskih objekata i opreme fabrike sokova iz Lepenaca je 623.000 evra. Kupac je obavezan da zadrži u radni odnos svih 17 zaposlenih radnika. Depozit za učešće na tenderu je 62.000 evra. Kupac može biti domaće i strano pravno i fizičko lice.

Početna cena za prodaju fabrike konzerviranog voća i povrća iz Vladičanog hana je 959.000 evra. Na prodaju su građevinski objekti, poljoprivredno zemljište, višegodišnji zasadi voća i povrća i oprema.

Depozit za učešće na tenderu je 95.000 evra a kupac može biti domaće i strano fizičko i pravno lice. Obe fabrike posluju o okviru kompanije za preradu voća i povrća "Delišes", čije restukturiranje je počelo je pre šest godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik