Bez kupaca za Adriachem, Imotu i Trimot

Bez autora
Jun 14 2010

Nitko nije zainteresiran za kupnju dalmatinskih tvrtki Adriachem, Imota i Trimot. Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) nije stigla nijedna ponuda na natječaje za kupnju većinskih državnih dioničkih udjela u tim tvrtkama za jednu kunu. S obzirom na to da već nekoliko natječaja nije uspjelo, jedna od opcija za te tvrtke je i stečaj. O neuspjehu natječaja i mogućim stečajevima Upravni odbor Fonda raspravljat će na idućoj sjednici. Sve su tri tvrtke opterećene velikim dugovima prema državnim i drugim vjerovnicima te zaposlenicima pa nije čudno što za njih nitko nije zainteresiran.

Bez kupaca za Adriachem, Imotu i TrimotNitko nije zainteresiran za kupnju dalmatinskih tvrtki Adriachem, Imota i Trimot.

Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) nije stigla nijedna ponuda na natječaje za kupnju većinskih državnih dioničkih udjela u tim tvrtkama za jednu kunu.

S obzirom na to da već nekoliko natječaja nije uspjelo, jedna od opcija za te tvrtke je i stečaj. O neuspjehu natječaja i mogućim stečajevima Upravni odbor Fonda raspravljat će na idućoj sjednici.

Sve su tri tvrtke opterećene velikim dugovima prema državnim i drugim vjerovnicima te zaposlenicima pa nije čudno što za njih nitko nije zainteresiran, prenosi Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik