Brodogradilište "Sava" ponovo na prodaju

Do kraja godine očekuje se novi pokušaj prodaje Brodogradilišta "Sava" u Mačvanskoj Mitrovici, koje je u stečaju, a u toku je procena vrednosti kapitala. Do sada su organizovana tri pokušaja aukcijske prodaje, ali nije bilo zainteresovanih kupaca. Poslovanje mitrovačkog Brodogradilišta najviše opterećuju neraščišćeni računi s Vojvođanskom bankom u vezi korišćenja kredita. Bez obzira što je sada već drugi put u stečaju, u ovom Brodogradilištu se i dalje radi. Uposleno je oko 200 radnika, uglavnom na remontu plovila.

Brodogradilište Do kraja godine očekuje se novi pokušaj prodaje Brodogradilišta "Sava" u Mačvanskoj Mitrovici, koje je u stečaju, a u toku je procena vrednosti kapitala, izjavio je Tanjugu predsednik Opštinskog veća Saveza samostalnih sindikata u Sremskoj Mitrovici Stevan Romakov.

Do sada su organizovana tri pokušaja aukcijske prodaje, ali nije bilo zainteresovanih kupaca.

Poslovanje mitrovačkog Brodogradilišta najviše opterećuju neraščišćeni računi s Vojvođanskom bankom u vezi korišćenja kredita.

Bez obzira što je sada već drugi put u stečaju, u ovom Brodogradilištu se i dalje radi. Uposleno je oko 200 radnika, uglavnom na remontu plovila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik