Duvankomerc: Novi pokušaj prodaje imovine

Bez autora
May 10 2010

Stečajna uprava Duvankomerca pozvala je danas zainteresovane da se prijave za učešće na javnom nadmetanju za prodaju dijela imovine te kompanije, ukupno vrijedne skoro 2,12 miliona EUR. Stečajna uprava ponudila je drugi put na prodaju poslovnu zgradu sa zemljištem u Podgorici površine 860 kvadrata, a početna cijena je 1,6 miliona EUR. U odnosu na prvi oglas objavljen u martu, cijena je niža za 200 hiljada EUR. Na prodaju je ponuđen poslovni magacinski prostor u Herceg Novom ukupne površine 80 kvadratna metra, po početnoj cijeni od 99,8 hiljada EUR. U Meljinama je na prodaju poslovno magacinski prostor, površine 137 kvadrata, po početnoj cijeni od 342,5 hiljada EUR.

Duvankomerc: Novi pokušaj prodaje imovineStečajna uprava Duvankomerca pozvala je danas zainteresovane da se prijave za učešće na javnom nadmetanju za prodaju dijela imovine te kompanije, ukupno vrijedne skoro 2,12 miliona EUR.

Stečajna uprava ponudila je drugi put na prodaju poslovnu zgradu sa zemljištem u Podgorici površine 860 kvadrata, a početna cijena je 1,6 miliona EUR. U odnosu na prvi oglas objavljen u martu, cijena je niža za 200 hiljada EUR.

Na prodaju je ponuđen poslovni magacinski prostor u Herceg Novom ukupne površine 80 kvadratna metra, po početnoj cijeni od 99,8 hiljada EUR. U Meljinama je na prodaju poslovno magacinski prostor, površine 137 kvadrata, po početnoj cijeni od 342,5 hiljada EUR.

Magacinski prostor u Kolašinu površine 160 kvadrata i zemljištem od 280 metara kvadratnih nudi se po početnoj cijeni od 52,8 hiljada EUR. Prodaju se i kiosci Duvankomerca, a njihov spisak sa lokacijama i gradovima dostupni su na oglasnim tablama privrednih sudova u Podgorici i Bijelom Polju.

Nadmetanje obuhvata i prodaju motornih vozila Duvankomerca. Nadmetanja biti održana po gradovima od 31. maja do 7. juna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik