Duvankomerc: Novi pokušaj prodaje, tender otvoren do 11. novembra

Bez autora
Oct 21 2010

Stečajna uprava Duvankomerca pozvala je zainteresovane građane i preduzeća da do 11. novembra dostave ponude za kupovinu poslovnih, poslovno magacinskih i magacinskih prostora, zgrada, zemljišta i kioska te kompanije. Ukupna vrijednost ponuđenih nepokretnosti procijenjena je na 2,1 milion EUR. Na prodaju je poslovna zgrada i zemljište u Podgorici, ukupne površine 860 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 1,4 miliona EUR, kao i dva poslovno-magacinska i magacinska prostora u Herceg Novom, od 80 i 137 kvadratnih metara za minimum 35 hiljada, odnosno 150 hiljada EUR.

Duvankomerc: Novi pokušaj prodaje, tender otvoren do 11. novembraStečajna uprava Duvankomerca pozvala je zainteresovane građane i preduzeća da do 11. novembra dostave ponude za kupovinu poslovnih, poslovno magacinskih i magacinskih prostora, zgrada, zemljišta i kioska te kompanije.

Ukupna vrijednost ponuđenih nepokretnosti procijenjena je na 2,1 milion EUR.

Na prodaju je poslovna zgrada i zemljište u Podgorici, ukupne površine 860 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 1,4 miliona EUR, kao i dva poslovno-magacinska i magacinska prostora u Herceg Novom, od 80 i 137 kvadratnih metara za minimum 35 hiljada, odnosno 150 hiljada EUR.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik