El Al otkupio tendersku dokumentaciju Montenegroerlajnza

Bez autora
Nov 09 2010

Izraelska avio-kompanija „El Al“ otkupila je tendersku dokumentaciju potrebnu za kupovinu 30 odsto akcija Montenegroerlajnza. Dokumentaciju je još ranije otkupila i rivalska izraelska kompanija Arkia erlajnz sa čijim se predstavnicima prošle sedmice u Izraelu srela delegacija Vlade Crne Gore na čelu sa premijerom Milom Đukanovićem. Flotom od 40 aviona „El Al“ prevozi gotovo četiri miliona putnika godišnje. Još ranije je pokazivao interesovanje za crnogorsku nacionalnu avio-kompaniju.

El Al otkupio tendersku dokumentaciju MontenegroerlajnzaIzraelska avio-kompanija „El Al“ otkupila je tendersku dokumentaciju potrebnu za kupovinu 30 odsto akcija Montenegroerlajnza, javio je internet portal „Ex Yu Aviation News“.

Dokumentaciju je još ranije otkupila i rivalska izraelska kompanija Arkia erlajnz sa čijim se predstavnicima prošle sedmice u Izraelu srela delegacija Vlade Crne Gore na čelu sa premijerom Milom Đukanovićem.

Flotom od 40 aviona „El Al“ prevozi gotovo četiri miliona putnika godišnje. Još ranije je pokazivao interesovanje za crnogorsku nacionalnu avio-kompaniju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik