Gornja Trepča primer uspešne privatizacije

Bez autora
May 05 2010

Atomska banja Gornja Trepča uspešan je primer privatizacije u ovoj oblasti, rekao je ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić prilikom posete ovom lečilištu. On je danas u ovoj banji svečano uručio radne knjižice novim radnicima koji su dobili stalan posao. Ova banja je prva koja je privatizovana u Srbiji i u koju je investirano više od 120 miliona dinara. U prošloj godini je u Atomskoj banji zabeležen porast broja posetilaca za približno 24 odsto i rast prihoda za 44 odsto. Očekuje se da Republički zavod za zdravstveno osiguranje u narednom periodu akredituje Atomsku banju kako bi usluge Specijalne bolnice za rehabilitaciju u ovoj banji mogli da koriste i pacijenti na osnovu uputa lekara...

Gornja Trepča primer uspešne privatizacijeAtomska banja Gornja Trepča uspešan je primer privatizacije u ovoj oblasti, rekao je ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić prilikom posete ovom lečilištu. On je danas u ovoj banji svečano uručio radne knjižice novim radnicima koji su dobili stalan posao.

Ova banja je prva koja je privatizovana u Srbiji i u koju je investirano više od 120 miliona dinara. U prošloj godini je u Atomskoj banji zabeležen porast broja posetilaca za približno 24 odsto i rast prihoda za 44 odsto.

Očekuje se da Republički zavod za zdravstveno osiguranje u narednom periodu akredituje Atomsku banju kako bi usluge Specijalne bolnice za rehabilitaciju u ovoj banji mogli da koriste i pacijenti na osnovu uputa lekara. Atomska banja Gornja Trepča poznata je širom sveta po lečenju reumatskih i neuroloških bolesti jer je jedinstvena po sastavu vode, a u Evropi po rehabilitaciji multiple skleroze.

Obolele od ove bolesti koji su osiguranici Republike Srpske, distrikta Brčko i udruženja Slovenije, Makedonije, Rusije i Hrvatske, Atomska banja rehabilituje u skladu sa zaključenim ugovorima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik