Hotel Park: Ponovo produžen rok za zakup

Bez autora
Oct 01 2010

Savjet za privatizaciju produžio je do 20. decembra rok za dostavljanje ponuda na tender za zakup hotela Park u Bijeloj uz obavezno investiranje. Rok za dostavljanje ponuda produžen je drugi put, dok su prethodni bili 1. jun, odnosno 30. septembar. Učesnicima na tenderu, objavljenom 20. aprila, ponuđen je zakup hotela Park, sa pripadajućim zemljištem i plažom, na 30 godina uz mogućnost produženja. Zainteresovanima je u zakup ponuđen hotel čija površina u osnovi iznosi 730 kvadratnih metara, dvorište od 4,78 hiljada kvadrata, pomoćni objekti, odnosno garaže od 115 metara kvadratnih, kao i plaže od 522 kvadrata.

Hotel Park: Ponovo produžen rok za zakupSavjet za privatizaciju produžio je do 20. decembra rok za dostavljanje ponuda na tender za zakup hotela Park u Bijeloj uz obavezno investiranje.

Rok za dostavljanje ponuda produžen je drugi put, dok su prethodni bili 1. jun, odnosno 30. septembar.

Učesnicima na tenderu, objavljenom 20. aprila, ponuđen je zakup hotela Park, sa pripadajućim zemljištem i plažom, na 30 godina uz mogućnost produženja.

Zainteresovanima je u zakup ponuđen hotel čija površina u osnovi iznosi 730 kvadratnih metara, dvorište od 4,78 hiljada kvadrata, pomoćni objekti, odnosno garaže od 115 metara kvadratnih, kao i plaže od 522 kvadrata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik