Krah tvrtke Jadran Crikvenica

Bez autora
Dec 12 2010

Turistička tvrtka Jadran Crikvenica doživljava potpuni kraj. Prema neslužbenim informacijama, Upravni odbor Hrvatskoga fonda za privatizaciju prije dva dana donio je odluku suprotnu prijedlogu stečajne upraviteljice i skupštine vjerovnika. Navodno nema zainteresiranih za kupnju cjelovitog Jadrana te se stečaj treba riješiti podjelom na nekoliko jedinica. Sindikat je već upozoravao da se oko nekretnina Jadrana igraju prljave igre kako bi se pogodovalo lobijima koji se žele jeftino domoći zemljišta u Kačjaku i Selcu.

Krah tvrtke Jadran CrikvenicaTuristička tvrtka Jadran Crikvenica doživljava potpuni kraj, izjavio je predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera Bruno Bulić.

Prema neslužbenim informacijama, kaže, Upravni odbor Hrvatskoga fonda za privatizaciju prije dva dana donio je odluku suprotnu prijedlogu stečajne upraviteljice i skupštine vjerovnika.

Navodno nema zainteresiranih za kupnju cjelovitog Jadrana te se stečaj treba riješiti podjelom na nekoliko jedinica.

Sindikat je već upozoravao da se oko nekretnina Jadrana igraju prljave igre kako bi se pogodovalo lobijima koji se žele jeftino domoći zemljišta u Kačjaku i Selcu.

O svemu tome izvijestit će premijerku Jadranku Kosor i predsjednika Ivu Josipovića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik