Nema zainteresovanih

Bez autora
Feb 14 2011

Na tender za prodaju 56,48 odsto akcija Instituta "Dr Simo Milošević" iz Igala niko nije dostavio ponudu, saopšteno je agenciji Mina-business iz Vlade. Rok za dostavljanje ponuda istekao je u 17 sati. Savjet za privatizaciju je tender za prodaju objavio 1. novembra, a prvobitni rok za dostavljanje ponuda bio je 15. decembar, ali je produžen do danas. Na prodaju je bilo oko 215,95 hiljada akcija koje pripadaju Vladi, Investiciono-razvojnom (IRF) i Fondu zdravstvenog osiguranja, kao i Zavodu za zapošljavanje (ZZZ). Od ponuđenog broja akcija Vladi pripada 19,19 odsto, IRF-u oko 23,65, Fondu zdravstvenog osiguranja 10,23 i Zavodu 3,41 odsto. Uz ponudu, zainteresovani ponuđač je trebalo da uplati depozit ili dostavi bezuslovnu bankarsku garanciju u iznosu od 200 hiljada EUR, naplativu na prvi poziv...

Nema zainteresovanih	Na tender za prodaju 56,48 odsto akcija Instituta "Dr Simo Milošević" iz Igala niko nije dostavio ponudu, saopšteno je agenciji Mina-business iz Vlade.

Rok za dostavljanje ponuda istekao je u 17 sati.

Savjet za privatizaciju je tender za prodaju objavio 1. novembra, a prvobitni rok za dostavljanje ponuda bio je 15. decembar, ali je produžen do danas.

Na prodaju je bilo oko 215,95 hiljada akcija koje pripadaju Vladi, Investiciono-razvojnom (IRF) i Fondu zdravstvenog osiguranja, kao i Zavodu za zapošljavanje (ZZZ). Od ponuđenog broja akcija Vladi pripada 19,19 odsto, IRF-u oko 23,65, Fondu zdravstvenog osiguranja 10,23 i Zavodu 3,41 odsto.

Uz ponudu, zainteresovani ponuđač je trebalo da uplati depozit ili dostavi bezuslovnu bankarsku garanciju u iznosu od 200 hiljada EUR, naplativu na prvi poziv.

Ponudu na tender mogle su dostaviti kompanije i konzorcijumi koji ispunjavaju jedan od dva propisana uslova, a otkupili su tendersku dokumentaciju po cijeni od deset hiljada EUR i potpisali izjavu o povjerljivosti.

Uslov je bio i da ponuđač dostavi dokaz da direktno ili indirektno posjeduje najmanje 51 odsto akcija i upravljačku kontrolu nad najmanje jednim medicinskim rehabilitacionim centrom i da je u prethodne tri poslovne godine ostvario ukupan promet od najmanje 60 miliona EUR.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik