Novi natječaj: Ina opet prodaje Crobenz

Bez autora
May 18 2010

Nakon što Vijeće za zaštitu tržišnog natjecanja nije prihvatilo Croatian Petrol Stations a.s. kao kupca Crobenza, povjerenik za izdvajanje objavio je u ponedjeljak početak postupka Crobenza u cijelosti (uključivo maloprodajno i veleprodajno poslovanje). Potencijalni kupac mora imati dovoljno financijskih sredstava za kupnju Crobenza, a ovog puta se zahtijeva i da investitor posjeduje stručno znanje za održavanje postojeće djelatnosti, kao i da ne smije biti značajno kapitalno ili personalno povezan s Inom ili MOL-om, o čemu mora dostaviti dokaze, kao i izričitu izjavu da ispunjava sve preduvjete. Rok za dostavu ponuda je 25. svibnja 2010. godine.

Novi natječaj: Ina opet prodaje CrobenzNakon što Vijeće za zaštitu tržišnog natjecanja nije prihvatilo Croatian Petrol Stations a.s. kao kupca Crobenza, povjerenik za izdvajanje objavio je u ponedjeljak početak postupka Crobenza u cijelosti (uključivo maloprodajno i veleprodajno poslovanje).

Potencijalni kupac mora imati dovoljno financijskih sredstava za kupnju Crobenza, a ovog puta se zahtijeva i da investitor posjeduje stručno znanje za održavanje postojeće djelatnosti, kao i da ne smije biti značajno kapitalno ili personalno povezan s Inom ili MOL-om, o čemu mora dostaviti dokaze, kao i izričitu izjavu da ispunjava sve preduvjete.

Rok za dostavu ponuda je 25. svibnja 2010. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik