Objavljena prodaja CG trejda

Bez autora
Apr 22 2010

Agencija za privatizaciju danas je objavila prodaju preduzeća CG trejd (Trade) iz Beograda po početnoj ceni od 2,3 miliona evra. CG trejd se bavi trgovinom, a u vlasništvu je beogradske kompanije Internacilnal CG u restrukturiranju, nastale iz bivšeg Geneksa. Na prodaju je ponuđeno 12 prodavnica koje se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i na graničnim prelazima, a trenutno CG trejd ima i u zakupu pet prodavnica u Beogradu. Zahtevi za otkup prodajne dokumentacije mogu da se dostavljaju do 12. maja, a rok za slanje prijava za učešće na nadmetanju je 13. maj. Aukcija je zakazana za 21. maj, a učesnici su obavezni da uplate depozit od 233.000 evra.

Objavljena prodaja CG trejdaAgencija za privatizaciju danas je objavila prodaju preduzeća CG trejd (Trade) iz Beograda po početnoj ceni od 2,3 miliona evra.

CG trejd se bavi trgovinom, a u vlasništvu je beogradske kompanije Internacilnal CG u restrukturiranju, nastale iz bivšeg Geneksa. Na prodaju je ponuđeno 12 prodavnica koje se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i na graničnim prelazima, a trenutno CG trejd ima i u zakupu pet prodavnica u Beogradu.

Zahtevi za otkup prodajne dokumentacije mogu da se dostavljaju do 12. maja, a rok za slanje prijava za učešće na nadmetanju je 13. maj. Aukcija je zakazana za 21. maj, a učesnici su obavezni da uplate depozit od 233.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik