Određena minimalna vrijednost imovine firme "Pevec"

Bez autora
Nov 07 2010

Na sjednici Skupštine povjerilaca banjalučkog Tržnog centra Pevec donesena je odluka da se ostatak stečajne mase ove firme neće prodati ispod jedne trećine procijenjene vrijednosti. Tražila sam od Skupštine povjerilaca da se izjasne o minimalnoj cijeni ispod koje nećemo ići i oni su odlučili da to bude jedna trećina. To se odnosi na još neprodato zemljište u Tuzli, kao i na pokretnu imovinu, koja se nalazi u objektu u Banjoj Luci. Donesena je i odluka da se isplati 60 posto potraživanja radnika iz višeg isplatnog reda iz do sada prikupljenih novčanih sredstava na šest licitacija za prodaju imovine, a koje su održane u Banjoj Luci.

Određena minimalna vrijednost imovine firme "Pevec"Na sjednici Skupštine povjerilaca banjalučkog Tržnog centra Pevec donesena je odluka da se ostatak stečajne mase ove firme neće prodati ispod jedne trećine procijenjene vrijednosti.

- Tražila sam od Skupštine povjerilaca da se izjasne o minimalnoj cijeni ispod koje nećemo ići i oni su odlučili da to bude jedna trećina. To se odnosi na još neprodato zemljište u Tuzli, kao i na pokretnu imovinu, koja se nalazi u objektu u Banjoj Luci - kazala je za „Avaz“ stečajna upravnica u Pevecu Mirjana Golić.

Ona je dodala da je donesena i odluka da se isplati 60 posto potraživanja radnika iz višeg isplatnog reda iz do sada prikupljenih novčanih sredstava na šest licitacija za prodaju imovine, a koje su održane u Banjoj Luci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik