Pregovori oko kupovine somborske Panonke

Bez autora
May 03 2010

Tenderska komisija odlučila je danas da počne pregovore sa somborskom firmom Kinđa agrar, koja je jedina na tenderu dostavila ponudu za kupovinu 71,6 odsto kapitala prehrambene industrije Panonka iz Sombora. Somborska firma Kinđa agrar za 71,6 odsto akcija Panonke je ponudila 100.000 evra. Kinđa agrar je ponudila investicije u iznosu od četiri miliona evra i bezuslovno je prihvatila sve minimalne obaveze socijalnog programa. Tendersku dokumentaciju za prodaju Panonke je otkupio i Delta agrar iz Beograda, ali je ponudu dostavio samo Kinđa Agrar. Panonka, koja zapošljava 118 radnika, ima kapacitete za proizvodnju i obradu mesa, kao i za preradu voća i povrća, ali ih nekoliko poslednjih godina ne koristi već izdaje u zakup.

Pregovori oko kupovine somborske PanonkeTenderska komisija odlučila je danas da počne pregovore sa somborskom firmom Kinđa agrar, koja je jedina na tenderu dostavila ponudu za kupovinu 71,6 odsto kapitala prehrambene industrije Panonka iz Sombora.

Somborska firma Kinđa agrar za 71,6 odsto akcija Panonke je ponudila 100.000 evra.

Kinđa agrar je ponudila investicije u iznosu od četiri miliona evra i bezuslovno je prihvatila sve minimalne obaveze socijalnog programa.

Tendersku dokumentaciju za prodaju Panonke je otkupio i Delta agrar iz Beograda, ali je ponudu dostavio samo Kinđa Agrar.

Panonka, koja zapošljava 118 radnika, ima kapacitete za proizvodnju i obradu mesa, kao i za preradu voća i povrća, ali ih nekoliko poslednjih godina ne koristi već izdaje u zakup.

U vlasništvu preduzeća su objekti površine oko 50.000 kvadratnih metara koji su smešteni na parceli većoj od 33 hektara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik