Prodaje se Hipol AD u stečaju za 1,8 milijardi dinara

M.D.
Aug 01 2021

Hemijska industrija Hipol AD u stečaju iz Odžaka, oglašena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 1.802.183.822,00 dinara, navodi se na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Hipol se bavi proizvodnjom plastičnih masa u primarnim oblicima, a u stečaju je od marta 2017. godine.

Najznačajnija imovina ovog stečajnog dužnika obuhvata fabrički kompleks na adresi u Odžacima, kao i opremu u navedenim objektima (kolone, kompresori, agregati, alati, aparati, brusilice, bušilice, skele, dizalice, liftovi, elektromotori, kaloriferi, dizel viljuškari, putnička motorna vozila i specijalna vatrogasna vozila, pumpe, transformatori, vage, viljuškari…).

Takođe, prodajom je obuhvaćen i dvosoban stan u Odžacima koji se nalazi u prizemlju porodične stambene zgrade, kao i potraživanja po osnovu ugovora o otkupu stanova i druga potraživanja.

Prodaja se vrši metodom javnog nadmetanja, a iznos depozita za učešće u postupku iznosi 720.873.529,00 dinara.

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od  9.00 do 15.00 časova, a najkasnije do 25.08.2021. godine uz prethodnu najavu povereniku stečajnog upravnika.

Javno nadmetanje zakazano je za 01. septembar 2021. godine u 12:00 časova na adresi Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik