Prodaje se hotel ‘Medena’

Bez autora
Dec 12 2010

Hrvatski fond za privatizaciju raspisao je u srijedu natječaj za privatizaciju hotela “Medena” i kampa “Vranjic Belvedere” pokraj Trogira, te za ”Vjesnik” (tiskara), “Slogu IMK” iz Požege, “Slavonija Novu” iz Županje i “Uljanik Tesu” iz Pule. Rok za ponude za “Vranjic Belvedere” je 10. siječnja iduće godine do 14 sati, dok je rok za hotel “Medena” 7. veljače 2011. do 14 sati. Od investitora se u svim natječajima traži zadržavanje osnovne djelatnosti tvrtki, preuzimanje obveza zadržavanja zatečenog broja zaposlenika ili zbrinjavanje eventualnog viška, te dostavljanje programa ulaganja i poslovnog plana s investicijskim planom za pet godina, kao i podmirivanje obveza društva. Za 53,65 posto dionica hotela “Medena” početna je cijena 44,3 milijuna kuna, što je 70 posto nominalne vrijednosti kompanije čije su ukupne obveze na kraju lipnja ove godine iznosile 109,7 milijuna kuna, dok je aktiva društva bila 291 milijun kuna. HFP prodaje 53,99 posto dionica tvrtke “Vranjic Belvedere” za početnu cijenu (bez “diskonta”) od 16,6 milijuna kuna, a prema podacima Uprave društva, na dan 30. rujna 2010. ukupna aktiva tvrtke iznosila je 26,9 milijuna kuna, a obveze 22,1 milijun kuna.

Prodaje se hotel ‘Medena’Hrvatski fond za privatizaciju raspisao je u srijedu natječaj za privatizaciju hotela “Medena” i kampa “Vranjic Belvedere” pokraj Trogira, te za ”Vjesnik” (tiskara), “Slogu IMK” iz Požege, “Slavonija Novu” iz Županje i “Uljanik Tesu” iz Pule.

Rok za ponude za “Vranjic Belvedere” je 10. siječnja iduće godine do 14 sati, dok je rok za hotel “Medena” 7. veljače 2011. do 14 sati.

Od investitora se u svim natječajima traži zadržavanje osnovne djelatnosti tvrtki, preuzimanje obveza zadržavanja zatečenog broja zaposlenika ili zbrinjavanje eventualnog viška, te dostavljanje programa ulaganja i poslovnog plana s investicijskim planom za pet godina, kao i podmirivanje obveza društva.

Za 53,65 posto dionica hotela “Medena” početna je cijena 44,3 milijuna kuna, što je 70 posto nominalne vrijednosti kompanije čije su ukupne obveze na kraju lipnja ove godine iznosile 109,7 milijuna kuna, dok je aktiva društva bila 291 milijun kuna.

HFP prodaje 53,99 posto dionica tvrtke “Vranjic Belvedere” za početnu cijenu (bez “diskonta”) od 16,6 milijuna kuna, a prema podacima Uprave društva, na dan 30. rujna 2010. ukupna aktiva tvrtke iznosila je 26,9 milijuna kuna, a obveze 22,1 milijun kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik