Prodata imovina Peveca za oko 420.000 KM

Bez autora
Sep 29 2010

Na petoj licitaciji preduzeća "Pevec" u Banjaluci juče je prodat dio imovine i opreme tržnog centra u vrijednosti od oko 420.000 maraka. Za opremu i inventar tržnog centra bilo je zainteresovano dvadesetak kupaca, a najveći dio prodat je kupcu iz Hrvatske - rekla je Golićeva i dodala da se za atraktivno zemljište "Peveca" u Tuzli, čija se vrijednost procjenjuje na pet miliona maraka, nije prijavio nijedan kupac. Nova licitacija za prodaju imovine ovog preduzeća u stečaju mogla bi da bude održana za jedan mjesec. Najveći dio imovine "Peveca" u Banjaluci preuzele su BiH I mađarska poslovnica Rajfajzen banke, koje su od ovog tržnog centra po osnovu odobrenih kredita potraživale više od 28 miliona maraka.

Prodata imovina Peveca za oko 420.000 KMNa petoj licitaciji preduzeća "Pevec" u Banjaluci juče je prodat dio imovine i opreme tržnog centra u vrijednosti od oko 420.000 maraka, kazala je stečajni upravnik "Peveca" Mirjana Golić.

- Za opremu i inventar tržnog centra bilo je zainteresovano dvadesetak kupaca, a najveći dio prodat je kupcu iz Hrvatske - rekla je Golićeva i dodala da se za atraktivno zemljište "Peveca" u Tuzli, čija se vrijednost procjenjuje na pet miliona maraka, nije prijavio nijedan kupac.

Golićeva je kazala da bi nova licitacija za prodaju imovine ovog preduzeća u stečaju mogla da bude održana za jedan mjesec.

Najveći dio imovine "Peveca" u Banjaluci preuzele su BiH I mađarska poslovnica Rajfajzen banke, koje su od ovog tržnog centra po osnovu odobrenih kredita potraživale više od 28 miliona maraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik