Raskinut ugovor sa firmom Medija II

Bez autora
Aug 30 2010

Agencija za privatizaciju raskinula je ugovor o prodaji izdavačkog preduzeća "Rad" zbog neplaćanja rate i raspolaganja imovinom suprotno odredbi ugovora. Izdavačko preduzeće "Rad" prodato je na aukciji 24. aprila prošle godine beogradskoj kompaniji "Medija II" za 126 miliona dinara. Na aukciji Agencije za privatizaciju, kupovinom 70 odsto kapitala preduzeća "Rad", kupac je preuzeo i 31 miliona dinara dugova te firme. Izdavačko preduzeće "Rad" ima 347 kvadratnih metara poslovnog i 152 kvadratna metra magacinskog prostora u Ulici 27. mart u Beogradu, a bavi se izdavanjem knjiga, brošura i drugih publikacija. Preduzeće "Medija II" vlasnik je i izdavačkog preduzeća "Prosveta", a za ispunjavanje odredbi iz tog ugovora o prodaji dobio je dodatne rokove od Agencije za privatizaciju za dostavljanje dokaza o ispunjenju ugovora.

Raskinut ugovor sa firmom Medija IIAgencija za privatizaciju raskinula je ugovor o prodaji izdavačkog preduzeća "Rad" zbog neplaćanja rate i raspolaganja imovinom suprotno odredbi ugovora.

Izdavačko preduzeće "Rad" prodato je na aukciji 24. aprila prošle godine beogradskoj kompaniji "Medija II" za 126 miliona dinara.

Na aukciji Agencije za privatizaciju, kupovinom 70 odsto kapitala preduzeća "Rad", kupac je preuzeo i 31 miliona dinara dugova te firme.

Izdavačko preduzeće "Rad" ima 347 kvadratnih metara poslovnog i 152 kvadratna metra magacinskog prostora u Ulici 27. mart u Beogradu, a bavi se izdavanjem knjiga, brošura i drugih publikacija.

Preduzeće "Medija II" vlasnik je i izdavačkog preduzeća "Prosveta", a za ispunjavanje odredbi iz tog ugovora o prodaji dobio je dodatne rokove od Agencije za privatizaciju za dostavljanje dokaza o ispunjenju ugovora.

Ta dokumentacija se trenutno nalazi na analizi u Agenciji za privatizaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik