Raste broj zainteresovanih za Telekom

Bez autora
May 31 2010

Sve više kompanija pokazuje interesovanje za učešće na tenderu za deo državnih akcija Telekoma Srbija. Javnost licitira da postoji jedna ponuda.To nije tačno, ima ih više. Zainteresovane su i evropske kompanije i neke van Evrope. Prodaja dela državnog udela u Telekomu verovatno će biti najveća ovogodišnja privatizacija. Na tenderu za prodaju dela državnih akcija Telekoma u toku je izbor savetnika, a uskoro bi trebalo da počnu pregovori s jedinim ponuđaćem, kompanijom Citigroup Global Markets.

Raste broj zainteresovanih za TelekomDirektor Agencije za privatizaciju Vladislav Cvetković izjavio da sve više kompanija pokazuje interesovanje za učešće na tenderu za deo državnih akcija Telekoma Srbija.

"Javnost licitira da postoji jedna ponuda. To nije tačno, ima ih više. Zainteresovane su i evropske kompanije i neke van Evrope", rekao je on za današnje Večernje novosti i ocenio da će prodaja dela državnog udela u Telekomu verovatno biti najveća ovogodišnja privatizacija.

Na tenderu za prodaju dela državnih akcija Telekoma u toku je izbor savetnika, a uskoro bi trebalo da počnu pregovori s jedinim ponuđaćem, kompanijom Citigroup Global Markets.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik