Samo jedna ponuda za kupovinu firme Belorečki peščar

Bez autora
May 10 2010

Za kupovinu imovine firme "Belorečki peščar" iz sastava Rudarsko-topioničarskog basena Bor (RTB), stigla je samo jedna ponuda koju je dostavila firma "Jugo-Kaolin" iz Zaječara. Agencije će u roku od najviše 30 dana oceniti ponudu i prezentovati je tenderskoj komisiji. Tender za prodaju "Belorečkog peščara" objavljen je u oktobru prošle godine, a početna cena za to preduzeće bila je milion evra, uz obavezu da kupac investira još milion evra, ali i preuzme 120 radnika. Očekivanja predstavnika RTB-a bila su da će za kupovinu "Belorečkog peščara" biti zainteresovane kompanije "Sibelko" iz Belgije i "Kvarcverke" iz Austrije.

Samo jedna ponuda za kupovinu firme Belorečki peščarZa kupovinu imovine firme "Belorečki peščar" iz sastava Rudarsko-topioničarskog basena Bor (RTB), stigla je samo jedna ponuda koju je dostavila firma "Jugo-Kaolin" iz Zaječara, saopštila je Agencija za privatizaciju.Agencije će u roku od najviše 30 dana oceniti ponudu i prezentovati je tenderskoj komisiji.

Tender za prodaju "Belorečkog peščara" objavljen je u oktobru prošle godine, a početna cena za to preduzeće bila je milion evra, uz obavezu da kupac investira još milion evra, ali i preuzme 120 radnika.

Očekivanja predstavnika RTB-a bila su da će za kupovinu "Belorečkog peščara" biti zainteresovane kompanije "Sibelko" iz Belgije i "Kvarcverke" iz Austrije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik