Treći pokušaj prodaje

Bez autora
Apr 14 2010

Stečajni upravnik Mljekare Podgorica pozvao je danas zainteresovane da se do 10. maja prijave za kupovinu nepokretnosti i opreme te kompanije, po početnoj cijeni od 4,92 miliona EUR. Prethodno su objavljena dva tendera, u februaru i martu, ali oni nijesu uspjeli. Početna cijena na prvom je bila 7,6 miliona EUR, a drugom 5,9 miliona. Na prodaju se nudi zemljište površine šest hiljada metara kvadratnih, poslovne zgrade i proizvodna oprema, po početnoj cijeni od 4,82 miliona EUR. Ponuđeno je i zemljište sa pripadajućim objektom, površine 315 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 53,35 hiljada EUR, rashladne vitrine i zamrzivači, po cijenama od 18,36 hiljada i 25,82 hiljada, kao i 34 vozila. Prodaja imovine Mljekare biće sprovedena dostavljanjem zatvorenih pisanih ponuda, koje se Privrednom sudu podnose preko pošte ili neposredno. Pravo na dostavljanje ponuda imaju domaći građani i kompanije, kao i strana preduzeća, koji uplate depozit za učešće, vrijedan tri odsto početne cijene imovine za koju su zainteresovani.

Treći pokušaj prodajeStečajni upravnik Mljekare Podgorica pozvao je danas zainteresovane da se do 10. maja prijave za kupovinu nepokretnosti i opreme te kompanije, po početnoj cijeni od 4,92 miliona EUR.

Prethodno su objavljena dva tendera, u februaru i martu, ali oni nijesu uspjeli. Početna cijena na prvom je bila 7,6 miliona EUR, a drugom 5,9 miliona.

Na prodaju se nudi zemljište površine šest hiljada metara kvadratnih, poslovne zgrade i proizvodna oprema, po početnoj cijeni od 4,82 miliona EUR.

Ponuđeno je i zemljište sa pripadajućim objektom, površine 315 metara kvadratnih, po početnoj cijeni od 53,35 hiljada EUR, rashladne vitrine i zamrzivači, po cijenama od 18,36 hiljada i 25,82 hiljada, kao i 34 vozila.

Prodaja imovine Mljekare biće sprovedena dostavljanjem zatvorenih pisanih ponuda, koje se Privrednom sudu podnose preko pošte ili neposredno.

Pravo na dostavljanje ponuda imaju domaći građani i kompanije, kao i strana preduzeća, koji uplate depozit za učešće, vrijedan tri odsto početne cijene imovine za koju su zainteresovani.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik