Tri potencijalna kupca za "Mitros"

Bez autora
Sep 21 2010

Za kupovinu industrijske klanice i fabrike konzervi "Mitros" do sada su se javila tri potencijalna kupca. U toku privatizacije, "Mitros" je kupio vlasnik kompanije "Svislajn Takovo" Rodoljub Drašković. U međuvremenu, od nekada jedinstvenog preduzeća formirane su dve firme, "Mitros SL" i "Takovo agrar", nad kojima je u privrednim sudovima u Beogradu i Čačku pokrenut stečajni postupak, a preostalih 150 radnika upućeno je na tržište rada. Pokrajinska vlada ispunila je dato obećanje i do sada su bivši radnici "Mitrosa", koji su sada na tržištu rada, mesečno dobijali pakete hrane i hemijskih sredstava u vrednosti između deset i 15 hiljada dinara.

Tri potencijalna kupca za Za kupovinu industrijske klanice i fabrike konzervi "Mitros" do sada su se javila tri potencijalna kupca.

U toku privatizacije, "Mitros" je kupio vlasnik kompanije "Svislajn Takovo" Rodoljub Drašković. U međuvremenu, od nekada jedinstvenog preduzeća formirane su dve firme, "Mitros SL" i "Takovo agrar", nad kojima je u privrednim sudovima u Beogradu i Čačku pokrenut stečajni postupak, a preostalih 150 radnika upućeno je na tržište rada.

Pokrajinska vlada ispunila je dato obećanje i do sada su bivši radnici "Mitrosa", koji su sada na tržištu rada, mesečno dobijali pakete hrane i hemijskih sredstava u vrednosti između deset i 15 hiljada dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik