Trust hidromontaža dala ponudu za PPT Inženjering

Bez autora
Sep 29 2010

Ruska kompanija Trust hidromontaža je za kupovinu 67,1 odsto kapitala preduzeća PPT Inženjering iz Beograda ponudila cenu od 150 miliona evra i investicije u vrednosti 98 miliona evra. Tender za prodaju PPT Inženjeringa je objavljen u junu ove godine, a ruska kompanija je jedina dostavila ponudu. PPT Inženjeging projektuje sisteme u oblasti hidraulike, pneumatike i podmazivanja, a poslovao je u sastavu Instituta za hidrauliku i pneumatiku "Prve petoletke" iz Trstenika. Preduzeće zapošljava 51 radnika i u njegovom vlasništvu je i poslovni prostor od oko 900 kvadrata u Beogradu i objekti u Trsteniku od oko 900 kvadrata.

Trust hidromontaža dala ponudu za PPT InženjeringRuska kompanija Trust hidromontaža je za kupovinu 67,1 odsto kapitala preduzeća PPT Inženjering iz Beograda ponudila cenu od 150 miliona evra i investicije u vrednosti 98 miliona evra, saopštila je u utorak Agencija za privatizaciju.

Tender za prodaju PPT Inženjeringa je objavljen u junu ove godine, a ruska kompanija je jedina dostavila ponudu.

PPT Inženjeging projektuje sisteme u oblasti hidraulike, pneumatike i podmazivanja, a poslovao je u sastavu Instituta za hidrauliku i pneumatiku "Prve petoletke" iz Trstenika.

Preduzeće zapošljava 51 radnika i u njegovom vlasništvu je i poslovni prostor od oko 900 kvadrata u Beogradu i objekti u Trsteniku od oko 900 kvadrata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik