Varteks rasprodao 11 tisuća kvadrata poslovnih prostora zbog pokrića gubitka

Bez autora
Jan 12 2011

Varaždinska modna kompanija Varteks odlučila je gubitke nadoknaditi prodajom vrijedne imovine. Započet je postupak za prodaju više od 11 tisuća kvadratnih metara poslovnih, skladišnih i prodajnih prostora u vlasništvu kompanije Varteks. Riječ je o ukupno 9 nekretnina u Daruvaru, Garešnici, Zagrebu, Kutini, Ivancu, Puli, Varaždinu i Rijeci. Cijenu nekretnina Uprava kompanije još nije definirala no najvrijednije među njima trebale bi biti robne kuće u Puli, Rijeci, Daruvaru i Varaždinu. Riječ je o poslovnim i prodajnim prostorima koji se nalaze u užim središtima tih gradova i te bi nekretnine trebale postići najveću cijenu. Varteks također prodaje i svoj proizvodni pogon u Ivancu površine oko 2 i pol tisuće kvadrata. Riječ je o kompleksu koji se nalazi blizu središta grada, a sastoji se od nekoliko objekata. Proizvodnja je tamo prestala 2009. godine.

Varteks rasprodao 11 tisuća kvadrata poslovnih prostora zbog pokrića gubitkaVaraždinska modna kompanija Varteks odlučila je gubitke nadoknaditi prodajom vrijedne imovine.

Započet je postupak za prodaju više od 11 tisuća kvadratnih metara poslovnih, skladišnih i prodajnih prostora u vlasništvu kompanije Varteks. Riječ je o ukupno 9 nekretnina u Daruvaru, Garešnici, Zagrebu, Kutini, Ivancu, Puli, Varaždinu i Rijeci.

Cijenu nekretnina Uprava kompanije još nije definirala no najvrijednije među njima trebale bi biti robne kuće u Puli, Rijeci, Daruvaru i Varaždinu. Riječ je o poslovnim i prodajnim prostorima koji se nalaze u užim središtima tih gradova i te bi nekretnine trebale postići najveću cijenu. Varteks također prodaje i svoj proizvodni pogon u Ivancu površine oko 2 i pol tisuće kvadrata. Riječ je o kompleksu koji se nalazi blizu središta grada, a sastoji se od nekoliko objekata. Proizvodnja je tamo prestala 2009. godine.

Iz kompanije Varteks potvrdili su da je postupak prodaje navedenih nekretnina pokrenut naglasivši da se nekretnine prodaju "s osnovnim ciljem smanjenja kreditne izloženosti i stabilizacije likvidnosti."

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik