Vlada sljedeće sedmice preuzima polovinu akcija KAP-a i Boksita

Bez autora
Oct 24 2010

Potpisivanje ugovora o poravnanju između Vlade i Centralno evropske aluminijumske kompanije CEAC, vlasnika Kombinata alumininijuma i Rudnika boksita Nikšić, biće naredne nedjelje. Za potpis su se stekli i posljednji uslovi nakon što je u četvrtak Vlada odobrila garanciju za reprogram obaveza KAP-a austrijskoj VTB banci. Potpisivanjem ugovora o poravnanju, Vlada preuzma polovinu akcija CEAC-a u Kombinatu aluminijuma i Rudnicima boksita i na prvoj narednoj skupštini akcionara imenovaće svog predstavnika u bordu direktora ovih kompanija.

Vlada sljedeće sedmice preuzima polovinu akcija KAP-a i BoksitaPotpisivanje ugovora o poravnanju između Vlade i Centralno evropske aluminijumske kompanije CEAC, vlasnika Kombinata alumininijuma i Rudnika boksita Nikšić, biće naredne nedjelje, saznaje Pobjeda.

Za potpis su se stekli i posljednji uslovi nakon što je u četvrtak Vlada odobrila garanciju za reprogram obaveza KAP-a austrijskoj VTB banci.

Potpisivanjem ugovora o poravnanju, Vlada preuzma polovinu akcija CEAC-a u Kombinatu aluminijuma i Rudnicima boksita i na prvoj narednoj skupštini akcionara imenovaće svog predstavnika u bordu direktora ovih kompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik