Za Telekom Kosova do 600 mil. evra

Bez autora
Aug 10 2010

Ministarstvo za ekonomiju i finansije kosovske vlade objavilo je poziv za učešće na tenderu za prodaju akcija Telekoma Kosova. Vladin Komitet za privatizaciju poziva sve zainteresovane strane, a posebno operatere Telekoma i investitore sa iskustvom na polju telekomunikacija, da pošalju svoje pisane zahteve u vezi sa procedurom i kriterijumima za predkvalifikaciju za učešće na tenderu.Krajnji rok za slanje dokumentacije za pretkvalifikaciju je 13. septembr 2010. godine. Vlada je odlučila da proda 75 odsto akcija Telekoma Kosova, dok će poštansku službu zadržati u potpunosti u svom vlasništvu...

Za Telekom Kosova do 600 mil. evraMinistarstvo za ekonomiju i finansije kosovske vlade objavilo je poziv za učešće na tenderu za prodaju akcija Telekoma Kosova.

"Vladin Komitet za privatizaciju poziva sve zainteresovane strane, a posebno operatere Telekoma i investitore sa iskustvom na polju telekomunikacija, da pošalju svoje pisane zahteve u vezi sa procedurom i kriterijumima za predkvalifikaciju za učešće na tenderu", navodi se u pozivu.

Krajnji rok za slanje dokumentacije za pretkvalifikaciju je 13. septembar 2010. godine. Vlada je odlučila da proda 75 odsto akcija Telekoma Kosova, dok će poštansku službu zadržati u potpunosti u svom vlasništvu.

Eksperti u Prištini su procenili da bi za 75 odsto akcija Telekoma Kosova sa fiksnom i mobilnom mrežom moglo da se dobije između 300 i 600 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik