BASF ulaže u Kinu

Bez autora
Jan 11 2012

BASF, vodeća svetska hemijska kompanija, saopštila je da počinje da radi na novim projektima u Kini ukupne vrednosti od oko milijardu dolara. BASF će u saradnji sa kineskim partnerom kompanijom Sinopec, sredinom godine početi sa građevinskim radovima na novoj fabrici polimera i na još tri velika hemijska postrojenja.Takođe, biće završena i gradnja velike petrohemijske fabrike u gradu Nanjingu u istočnoj Kini u vrednosti od 1,4 milijarde dolara. Ta fabrika će u Kinu dovesti ključne hemijske proizvode i rešenja i direktno će podržavati lokalna preduzeća u nastojanjima da podmire potrebe sve većeg broja stanovnika.

BASF ulaže u KinuBASF, vodeća svetska hemijska kompanija, saopštila je da počinje da radi na novim projektima u Kini ukupne vrednosti od oko milijardu dolara.

BASF će u saradnji sa kineskim partnerom kompanijom Sinopec, sredinom godine početi sa građevinskim radovima na novoj fabrici polimera i na još tri velika hemijska postrojenja. Takođe, biće završena i gradnja velike petrohemijske fabrike u gradu Nanjingu u istočnoj Kini u vrednosti od 1,4 milijarde dolara.

Ta fabrika će u Kinu dovesti ključne hemijske proizvode i rešenja i direktno će podržavati lokalna preduzeća u nastojanjima da podmire potrebe sve većeg broja stanovnika.

BASF je bio među prvim velikim hemijskim kompanijama koje su odlučile da ulažu u Kinu kako bi iskoristile niske troškove rada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik