BMW povlači 20.000 luksuznih vozila

Bez autora
Oct 02 2010

Severnoamerički BMW povlači gotovo 20.000 luksuznih vozila na popravku sistema za kočenje. Opoziv uključuje BMW modele serije 5,6 i 7 koje pokreću motori od 8 i 12 cilindara, poizvedene u proteklih osam godina. Takođe i neka vozila marke "Rols-Rojs" (Rolls-Royce).Nemački proizvođač kaže da u kočionom sistemu može da dođe do gubitka tečnosti i pada vakuuma što može da umanji delotvornost sistema. Mehaničkim kočenjem je moguće usporiti i zaustaviti vozilo. BMW kaže da nema izveštaja o nezgodama ili povredama.

BMW povlači 20.000 luksuznih vozilaSevernoamerički BMW povlači gotovo 20.000 luksuznih vozila na popravku sistema za kočenje.

Opoziv uključuje BMW modele serije 5,6 i 7 koje pokreću motori od 8 i 12 cilindara, poizvedene u proteklih osam godina. Takođe i neka vozila marke "Rols-Rojs" (Rolls-Royce).

Nemački proizvođač kaže da u kočionom sistemu može da dođe do gubitka tečnosti i pada vakuuma što može da umanji delotvornost sistema. Mehaničkim kočenjem je moguće usporiti i zaustaviti vozilo.

BMW kaže da nema izveštaja o nezgodama ili povredama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik