Dell najavljuje novi tablet

Bez autora
Sep 23 2010

Dell je na Oracle konferenciji Open World u San Francisku koja se održava od 19. do 23. septembra najavio svoj novi mini prenosivi uređaj dijagonale od sedam inča. Radi se o uređaju koji, kako se pretpostavlja, funkcioniše na Android platformi, ali izvršni direktor Della Majkl Del nije izneo nikakve detalje.Promet kompanije trebalo bi tokom tekuće fiskalne godine da premaši 60 milijardi dolara (44,8 milijardi evra). Prodaja drugog u svetu proizvođača računara je u poslednja dva tromesečja povećana za skoro 20 odsto, a očekuje se dobra prodaja i u tekućem tromesečju.

Dell najavljuje novi tabletDell je na Oracle konferenciji Open World u San Francisku koja se održava od 19. do 23. septembra najavio svoj novi mini prenosivi uređaj dijagonale od sedam inča, prenosi Rojters.

Radi se o uređaju koji, kako se pretpostavlja, funkcioniše na Android platformi, ali izvršni direktor Della Majkl Del nije izneo nikakve detalje.

Del je saopštio i da bi promet kompanije trebalo tokom tekuće fiskalne godine da premaši 60 milijardi dolara (44,8 milijardi evra).

Prodaja drugog u svetu proizvođača računara je u poslednja dva tromesečja povećana za skoro 20 odsto, a očekuje se, kako je istakao Del, dobra prodaja i u tekućem tromesečju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik