Dizajniraj novu "opel amperu"

Bez autora
Jan 10 2012

Učenici i studenti sa evropskih škola za dizajn mogu da učestvuju na konkursu za dizajn automobila "opel ampera" za 2020. godinu, koji su raspisali časopis "Car design news" i kompanija "Opel".Učesnici treba da osmisle kako će izgledati enterijer i eksterijer "ampere" na elektični pogon u 2020. godini, a osim estetske strane konkursa, čiji je cilj podizanje na viši nivo filozofije kompanije - "Vajarsko umeće sreće nemačku preciznost", od njih se zahteva da u obzir uzmu i tehnologiju, materijal i komunikaciju koji će ovaj automobil učiniti efikasnim i tehnološki naprednim.

Dizajniraj novu "opel amperu"Učenici i studenti sa evropskih škola za dizajn mogu da učestvuju na konkursu za dizajn automobila "opel ampera" za 2020. godinu, koji su raspisali časopis "Car design news" i kompanija "Opel".

Sve detalje o konkursu, kao i o nagradama koje očekuju pobednike, zainteresovani mogu pronaći na internet stranici www.cardesigncontest.com, preko koje se mogu i prijaviti za učešće.

Učesnici treba da osmisle kako će izgledati enterijer i eksterijer "ampere" na elektični pogon u 2020. godini, a osim estetske strane konkursa, čiji je cilj podizanje na viši nivo filozofije kompanije - "Vajarsko umeće sreće nemačku preciznost", od njih se zahteva da u obzir uzmu i tehnologiju, materijal i komunikaciju koji će ovaj automobil učiniti efikasnim i tehnološki naprednim.

Takmičenje se sastoji od dve faze, u prvoj fazi će svi učesnici podneti svoje predloge za eksterijer i enterijer, a radovi će biti ocenjeni u maju 2012. godine, kada će biti izabrani finalisti.

Finalna grupa će nastaviti sa razvojem svojih rešenja do avgusta, kada se takmičenje zatvara i kada će radovi biti ocenjeni, a potom izloženi na Sajmu automobila u Parizu u septembru 2012. godine, gde će biti proglašen pobednik.

Pobednik će osvojiti plaćenu praksu na studijama kompanije "Opel", što će biti važan korak za početak karijere profesionalnih dizajnera automobila, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik