Ekološki modeli na gas iz "Opela"

Bez autora
Nov 02 2011

Nemački proizvođač automobila "Opel" kupcima nudi modele koji koriste komprimirani zemni gas - KZG i tečni naftni gas - TNG. Turbo ecoFLEX motor na KZG od 1,6 litara i 150 konjskih snaga emituje svega 129 grama ugljendioksida po kilometru i ovaj motor će se naći na tržištu početkom sledeće godine.Nakon toga će usledeti verzija na TNG od 140 "konja", koja će se lansirati u prodaju na jesen 2012. Svi "Opelovi" modeli na KZG i TNG ispunjavaju evro pet standarde i pokreće ih kombinacija zemnog gasa i benzina, tako da im je operativni radijus veći u odnosu na motore koji rade isključivo na gas.

Ekološki modeli na gas iz Nemački proizvođač automobila "Opel" kupcima nudi modele koji koriste komprimirani zemni gas - KZG i tečni naftni gas - TNG, saopštila je danas ta kompanija.

Turbo ecoFLEX motor na KZG od 1,6 litara i 150 konjskih snaga emituje svega 129 grama ugljendioksida po kilometru i ovaj motor će se naći na tržištu početkom sledeće godine.

Nakon toga će usledeti verzija na TNG od 140 "konja", koja će se lansirati u prodaju na jesen 2012.

Svi "Opelovi" modeli na KZG i TNG ispunjavaju evro pet standarde i pokreće ih kombinacija zemnog gasa i benzina, tako da im je operativni radijus veći u odnosu na motore koji rade isključivo na gas.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik