Hibridna "optima" u Evropi krajem godine

Bez autora
Feb 24 2012

Korejski proizvođač automobila "Kia" ponudiće krajem ove godine evropskom tržištu novu "optimu" sa hibridnim pogonom. Reč je o modelu sa inovativnim dvolitarskim benzinsko - električnim motorom. "Optima hibrid" bi prema trenutno dostupnim informacijama trebalo da ima prosečnu potrošnju od 5,4 litara na 100 kilometara i emisiju ugljen - dioksida od 129 grama po kilometru.Potrebno je dodati da će dvolitarski benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva kod hibridne varijante dostizati 140 kW (190 KS), a snaga elektromotora iznosi 30 kW (40 KS).

Hibridna "optima" u Evropi krajem godineKorejski proizvođač automobila "Kia" ponudiće krajem ove godine evropskom tržištu novu "optimu" sa hibridnim pogonom, najavila je ta kompanija.

Reč je o modelu sa inovativnim dvolitarskim benzinsko - električnim motorom.

"Optima hibrid" bi prema trenutno dostupnim informacijama trebalo da ima prosečnu potrošnju od 5,4 litara na 100 kilometara i emisiju ugljen - dioksida od 129 grama po kilometru.

Potrebno je dodati da će dvolitarski benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva kod hibridne varijante dostizati 140 kW (190 KS), a snaga elektromotora iznosi 30 kW (40 KS), navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik