"Honda" otvara novu fabriku hibrida?

Bez autora
Jul 18 2010

Japanska "Honda", drugi po veličini japanski proizvođač automobila posle "Tojote", planira da otvori novu fabriku za izradu hibridnih vozila do 2013. godine, istovremeno odustajući od plana podizanja fabrike za montažu mini vozila."Honda" će nastaviti izgradnju fabrike za izradu hibrida u Saitama prefekturi, severno od Tokija, koja je bila suspendovana. "Honda" je odlučila da u celini odustane od plana izgradnje fabrike minivozila u Jokaići, u Mie prefekturi.

"Honda" otvara novu fabriku hibrida?Japanska "Honda", drugi po veličini japanski proizvođač automobila posle "Tojote", planira da otvori novu fabriku za izradu hibridnih vozila do 2013. godine, istovremeno odustajući od plana podizanja fabrike za montažu mini vozila, piše poslovni dnevnik "Nikej".

"Honda" će nastaviti izgradnju fabrike za izradu hibrida u Saitama prefekturi, severno od Tokija, koja je bila suspendovana, piše "Nikej" ne navodeći izvor.

List, takođe, tvrdi da je "Honda" odlučila da u celini odustane od plana izgradnje fabrike minivozila u Jokaići, u Mie prefekturi.

Portparol "Honde" Jasuko Macuura odbila je da potvrdi ili demantuje pisanje privrednog dnevnika.

Odluka kompanije da odustane od gradnje fabrike minivozila, takođe znači da "Honda" ne želi da razvija nova komercijalna mala vozila, ističe "Nikej."

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik