Indija planira prodaju 4G mreže

Bez autora
Apr 15 2010

Indija planira da održi aukciju prodaje ultrabrze četvrte generacije 4G mreže za mobilnu telefoniju. Čim operateri razviju svoje 3G mreže tokom ove godine, započet će prodajni proces za 4G mreže koji će obezbediti brze internet konekcije. Vlada od prodaje 3G frekvencija očekuje prihode od osam milijardi dolara i njihovo povećanje od aukcije za širokopojasnu bežičnu konekciju.Operateri smatraju da će 4G mreža korisniku omogućiti korišćenje multimedija, kao što su razne TV-emisije i online igre brzinom koja je i do 10 puta veća brzine na 3G mrežama.

Indija planira prodaju 4G mrežeIndija planira da održi aukciju prodaje ultrabrze četvrte generacije 4G mreže za mobilnu telefoniju.

Čim operateri razviju svoje 3G mreže tokom ove godine, započet će prodajni proces za 4G mreže koji će obezbediti brze internet konekcije.

Vlada od prodaje 3G frekvencija očekuje prihode od osam milijardi dolara i njihovo povećanje od aukcije za širokopojasnu bežičnu konekciju.

Operateri smatraju da će 4G mreža korisniku omogućiti korišćenje multimedija, kao što su razne TV-emisije i online igre brzinom koja je i do 10 puta veća brzine na 3G mrežama. 

3G mreže će pokrenuti Indiju u doba Interneta obezbeđujući milionima ljudi koji nemaju pristup računaru sposobnost da surfuju internetom sa svojih mobilnih telefona. Takođe će podgrejati i bitku za kupce u najbrže rastućem svetskom mobilnom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik