Interkontinental - 3.000 radnih mesta

Bez autora
Feb 24 2012

Najveći svetski hotelski lanac "Interkontinental" otvoriće u Velikoj Britaniji 3.000 novih radnih mesta u naredne tri godine. Kompanija koja upravlja lancima hotela "Holidej in", "Kraun plaza" i "Interkontinental" namerava da ponudi radna mesta prvenstveno mladim ljudima budući da je u Londonu otvorila novu "trening akademiju"."Akademija" se nalazi u blizini Olimpijskog stadiona i cilj joj je da mladim ljudim pruži praktična iskustva i trening u hotelijerstvu.

Interkontinental - 3.000 radnih mestaNajveći svetski hotelski lanac "Interkontinental" otvoriće u Velikoj Britaniji 3.000 novih radnih mesta u naredne tri godine.

Kompanija koja upravlja lancima hotela "Holidej in", "Kraun plaza" i "Interkontinental" namerava da ponudi radna mesta prvenstveno mladim ljudima budući da je u Londonu otvorila novu "trening akademiju".

"Akademija" se nalazi u blizini Olimpijskog stadiona i cilj joj je da mladim ljudim pruži praktična iskustva i trening u hotelijerstvu, preneli su mediji.

Velika Britanija se bori sa velikom stopom nezaposlenosti mladih ljudi.

Čak jedna petina mladih od 16 do 24 godine nema posao, a hotelijerstvo je u Britaniji ključna privredna grana za zapošljavanje mladih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik